torsdag, mars 14, 2013

Social torsdag

Hej hej Dagboken ;)
Idag har vi haft sol igen, rätt kyligt på morgonen men på eftermiddagen har det varit ljuvligt! Har varit riktigt social idag :) Träffade Annika och Trine på frukost i La linea imorse, vilket var supertrevligt även fast det här med fika osv med 1-åringar inte är att rekommendera... Dom sitter inte stilla... Vi hann me lite lekparkshäng också innan det var dags att gå och hämta Alex. Fick med oss Trine och Leo till skolan och sedan hem, men dem gick snart vidare till dagis och jobb.
Medan Mollie sov middag fick jag tjänat lite extra pengar genom att sälja dubbelvagnen, känns jätteskönt! Den har tjänat oss väl men vi behöver den inte längre så det var dags för den att gå vidare. Är nog den bästa vagn vi haft, i loved it!
Sedan hämtade vi Jamie och fastnade på lekparken, i 3 timmar! Jamie ringde sin pappa och frågade om vi inte kunde gå ut och äta middag idag och det kunde ju förstås inte mamma och pappa motstå så blev middag på "the Bridge". Väldigt god mat men usel service! Träffade även Nina en sväng i lekparken och dem följde med oss för att äta men fick gå hem halvvägs genom pga problem med dörren där hemma. Typiskt, vi verkar aldrig få till det med o äta ihop... Men det var väldigt trevligt och ses en stund!


I väntan på Annika, La linea

Gränskontrollen från spanien till Gib

Nlie solar sig

Bil vid fikastället

Mollie och Leo åker bil

Gungbräda!

Sötisarna gungar
Annika

Tyvärr kletade nån nåt på linsen på kameran idag så några bilder blev suddiga men ville lägga ut dem ändå då motiven är fina ;)


Jamie

Mollan

Bror och syster

Alex cyklade idag

Kläterapa nr1
klätterapa nr 2

Mason och Mollie




Idag kom skolkorten i skolan, Alex missade när dem tog kort så jag tog fram kameran idag och hade fotostund med honom. Resultatet ser ni ovan. Jamies kort var okej, ska be Pelle scanna in det ist för detta som jag fotade, men skolfotografen är ingen jättetalang... Gruppbilderna är riktigt dåliga! Men roliga minnen för barnen iaf.

Inga kommentarer: