tisdag, mars 05, 2013

Lovely tisdag

Hallå på er där ute i cyberrymden, jag har haft en bra dag trots regn och rusk i ett annars så soligt Gibraltar :)
Dagen började med återbesök på sjukhuset efter att ha lämnat killarna i skolan, det tog tid men till slut fick vi träffa en doktor, tyvärr inte samma doktor som vi hade när vi låg inne men en väl så trevlig doktor. Hon friskförklarade Mollie och svarade på alla våra frågor så jag är mycket nöjd. Jag är även väldigt nöjd med att Mollie har lagt på sig nästan ett kilo sen hon skrevs in på sjukhuset så nu är vi ikapp där vi var när jag var på bvc för en månad sen!

Efter sjukhuset hann jag med o handla lite innan Alex skulle hämtas. Sen tänkte jag ta bussen till skolan men det kom ingen buss så slutade med att jag fick springa dit, i mina två storlekar för stora stövlar, jobbigt! Under min språngmarsch somnade Mollie i vagnen, hon som aldrig somnar i vagnen annars, kanske ska börja springa med henne ;) Nå iaf för att hon inte skulle vakna så bestämde jag o Alex oss för att äta lunch på stan. Det funkade sådär, fem minuter efter att vi satt oss vaknade hon iaf, men det var en god tanke, och en god lunch :)

Sen hem en vända innan Jamie skulle hämtas och när det var gjort gick vi hem till Daniela. Det var jätteskönt att komma ut ur huset utan att behöva vara på stan och jätteskönt att prata av sig lite med henne. Och barnen hade jättekul med Lucianas leksaker :) Så på det stora hela en härlig dag i regnet!

Och ikväll har jag bokat mina och Mollies flygbiljetter :) Sweden, here we come! Bara ett par veckor kvar tills vi åker, känns lika oplanerat som vanligt. Och jag är lika nervös som vanligt över om jag ska få plats med allt i bara en handbagageväska, och kommer vi frysa i Sverige? Har för mig vi hittade en åkpåse i garaget som jag får ta fram åt Mollie och sen får det bli många lager med kläder, hoppas bara alla lagerna får plats ;) Men det löser sig, får väl shoppa lite annars, det vore ju väääldigt synd... haha. På hemvägen kan jag ju alltid stoppa saker i mammas väska ;)

Lägenheten vi ville kolla på blev tyvärr uthyrd men det finns en annan i samma hus som vi ska visa intresse för. Huset ligger mittemot Danielas hus så det vore verkligen perfekt, och bara ett stenkast från skolan! Och en lägenhet i ett fräsch hus med ett extra sovrum vore verkligen perfekt!

Alex fick ett parply när vi åt lunch, passande en regnig dag som denna!


Sleeping beauty


Mys med Alex!


Och sen vaknade lillan


På väg hem, så söta!


Alex


Gibraltar, brittisk med sina röda telefonkiosker


Jamie uhm... :)

Inga kommentarer: