lördag, mars 02, 2013

Lördag

Det är så underligt med barn, när det är skola så får man väcka alla tre, iaf har man fått det dem sista veckorna. Idag är det lördagen, första dagen på 2 veckor som jag och Mollie haft möjligheten att sova lite längre, ja tror ni inte ungen slår upp sina blå klockan sju och ska upp. Ja jag vet, det kunde varit värre, det har varit värre, men det är så sjukt irriterande! Grabbarna kom upp strax där efter... Nu några timmar senare är godis framtaget och killarna står sedan 2 timmar tillbaka klistrade framför tvn, wii:t och Mario Kart. Det är Amazing hur Alex som igår bara körde in i väggar o inte kom någonstans idag får frågor av storebror hur han gör det osv :) Jag bara visade honom lite mer hur han skulle göra o sen fattade han direkt, klart det går inte bäst hela tiden precis men ändå!



Mollie har verkligen tappat i vikt nu när hon varit sjuk, det är hjärtskärande och se hur löst kläderna sitter, hon var ju inte precis fet innan... Vi har till och med fått gå ner i storlek på blöjorna :( Så nu blir det till att göda upp henne!

Roligare grejer är att vi under våren har 2 besök inplanerade, under påsk kommer Mamma och Lasse, can hardly wait! Och sen i maj kommer Pelles föräldrar :) Nu när vi har bil med 7 platser så kommer det bli mycket lättare att hitta på saker tillsammans också. Mamma och Lasse kommer dessutom bo i Spanien hos vänner så då kan vi åka o hälsa på dem ist för att dem ska behöva ta bussen. Vi pratar även om att åka upp till Sierra Nevada så killarna får åka skidor och vi brudar shoppa eller nåt. Nu hetsar jag upp mig inför besök igen, det är dumt för jag blir alltid besviken. Förresten apropå besök så har ni vänner som faktiskt vill komma o besöka oss i Gib nu en tidsgräns, så ni får kolla när och hur ni vill komma o spara pengar ;)

Idag tror jag vi kör en vända med bilen, picknick på stranden hoppas jag på men det beror lite på hur mkt det blåser och så, mulet är det ivf. Vi får se vad dagen ger oss helt enkelt, ut ur Gib vill jag iaf!

Inga kommentarer: