fredag, mars 22, 2013

Nice Friday

Idag har varit en bra dag, jag är nöjd! Jag spenderade förmiddagen med Daniela, vi och våra döttrar tog bilen över till Spanien, vi åkte inte så långt men bara friheten att kuna köra en bit är härlig. Vi åkte till en av kinesaffärerna i la Linea, dom har allt och till bra pris. Fick köpt leksaksförvaring, en liten grej till Mollie och ett par bra och saker. Men ingen stor shopping, Spenderade 5 euro ;) Sen skulle vi åka och fika men hittade inget bra ställe och regnet öste ner så hamnade i ett köpcentrum men när vi väl kommit in o insett att dem bara har McDonalds så var det typ 15min kvar tills vi behövde åka tillbaka till Gib. Men det var trevligt ändå! Jag gillar Daniela och vi har kommit närmare varandra de sista :)

Sen träffade jag o Mollie Pelle och Alex för att titta på lägenheten vi vill ha. Vi sa med en gång till mäklaren att vi vill ha den så nu hoppas vi bara att vi kan få ner priset och att vi får den. För jag gillade den massor! Här kommer dem bilderna dem har på hemsidan:

Kök i bakgrunden, öppen planlösning med matplats i vardagsrummet


Vardagsrum, finns en 3-sits soffa till vänster också


Det finns 3 sovrum men bilderna på dem andra 2 funkar inte. detta rum skulle isf bli Alex och Mollies. Sen är det ett litet rum till jamie och ett till oss såklart. Det finns även 2 badrum!

Efter att vi titta på lägenheten så gick jag, Mollie och Alex hem till Daniela och Lu för lite ledktid innan Jamie skulle hämtas. It was nice! haha spenderar så mycket tid med o prata engelskan att jag numer har svårt o hitta Svenska uttryck :P Anyways, efter att Jamie var hämtade så var det raka vägen hem för att tvätta och packa. Mollie somnade i bilen (som stod utanför Danielas) på väg hem då hon bara sovit 5 min i bilen tidigare under dagen och jag kunde lyfta ut henne och bära henne hem från parkering och in i sängen utan att hon vaknade!!! det har aldrig hänt tidigare om hon inte varit riktigt sjuk...

Ikväll har jag varit på Danielas baby shower, dem gör det här nere, samlar folk och hänger och ger presenter innan bebisen är född. Det var väldigt trevligt! Nu är klockan halv två och jag har säkerhetskopierat alla mina bilder så jag kunde radera alla bilder från SD-kortet, så nu är vi redo för mer bilder i Svea! Kanske dags för sängen... Kommer inte kunna blogga så mycket i Sverige då jag inte får med mig datrorn men tittar nog in och mobilbloggar. Dock får ni vänta med bildbomberna tills jag kommer tillbaka till Gib.


Från i förmiddags:




Från i kväll:





Inga kommentarer: