onsdag, mars 06, 2013

Stort steg


Sitter i ett rum som stinker av mögel efter att dörren varit stängd i en timma... nu står balkongdörren öppen och det regnar in, men jag bara måste vädra! Så himla äckligt! Nu är jag mer övertygad än någonsin att flytta, flytta är ändå något vi måste göra om 3 månader då kontraktet går ut så nån månad tidigare känns som att det varken gör till eller från. Så jag hoppas på lägenhetstitt snart!

Idag har jag tagit ett stort steg, jag har börjat skriva på min bok. Inspirationen var inte som starkast men nån gång måste man ju börja och rätt tillfället verkar aldrig dyka upp... Så nu är första stycket skrivet och jag har plitat ner en del detaljer om karaktärerna. Stort steg!

Annars ikväll har jag fyllt i Alex school enrollment paper för imorgon ska jag och Daniela gå till skolkontoret och anmäla våra barn till skolan för hösten!

Under dagen idag har vi varit på lekgrupp med Trine och Leo på förmiddagen, där sprang vi även på Daniela och Ida med barn, trevligt trevligt! Och efter skolan gick jag och alla barnen återigen hem till Daniela och lekte och pratade skit. Så en väldigt social dag vilket alltid är trevligt!


Sötaste Luciana


Jamie ser på tv sittandes på en gungälg :)


Alex, fångade mitt i språnget

Inga kommentarer: