torsdag, mars 21, 2013

Snart på en plats närmare dig

Dagen idag har varit bra, spenderade förmiddag hemma med o tvätta och städa medan Mollie sov lite, sen hämtade jag Alex och så gick vi hem till Dani och hängde ett tag. Blev lite parkhäng, hämta Jamie, mer parkhäng och sedan iväg på kalas till en av Jamies klasskompisar.

Bilderna är från igår. Jag spenderade förmiddag med o äta frukost med Anne, hem och låta Mollie sova och städa lite som alltid och sedan gick vi för att hämta Jamie. Träffade Dani och Lu i parken där vi hängde någon timma innan det var dax för fotboll. Övertalade Dani att följa med så det var riktigt trevligt på fotbollen och killarna hade superskoj :)

Jag insåg idag att det bara är 2 dagar tills jag åker till Sverige. Börjar få lite smått ångest över det här med plats i väskan... Hur ska jag få plats? Tror nästan datorn är dömd att stanna här hemma... Jag menar 2 pers och en handbagage väska... tjocka jackor, ersättning till Mollie, blöjor... kläder... uhm... Wish me good luck! Får prova o packa imorgon annars får jag väl bita i sura äpplet och checka in en väska, bara så himla dyrt på ryan air...

Mollie leker med sina klossar

Mollie, Alex och Luciana

Mollan

Alex och Luciana

Luciana har bollkoll

Dani gravid i 7e månaden

Fotboll

Mollie övar också

Alex dribblar

Dani och Mollie

Mollie tror att det är större chans o få stanna bland dem andra barnen om hon kryper

Dani och Luciana

Grabbarna

"Jättekraaaam" (alla som sett teletubbies fattar)

Nlie

Jamie står i mål

Jamie i sverigetröjan


Inga kommentarer: