lördag, mars 09, 2013

Lördagens icke äventyr


Idag har vi varit ute på äventyr, eller nej det har vi faktiskt inte alls för vi har bara handlat, hängt på en lekplats och tittat runt lite i Marbella men det kändes lite som ett äventyr. Bara själva grejen att åka ut med vår egen bil kändes som ett äventyr! Vi skrev på papperna igår och idag började första varningslampan i bilen lysa, isn't that fantastic?! Bra skit alltså, ne men eftersom vi lånat den här bilen innan så vet vi att lampan lyst innan så bör inte vara nåt stort problem, bilen rullade på bra idag iaf.
Vi åkte till en affär i Porto banus utanför Marbella som säljer svensk mat. Vi fyllde en korg och betalade dubbelt upp mot vad det hade kostat i Sverige, men oj så gott det ska bli med både prinskorv och falukorv :D Sen blev det lunch i Marbella och som sagt lekplatshäng och lite turistande. Varje gång man kommer till Marbella så överväldigas man av antalet svenskar som cirkulerar där, inne på lunchrestaurangen så pratade alla bord runt oss svenska. Dem vid ena bordet var från mina hemtrakter, lite kul :)
Nå på vägen hem åkte vi in på carrefour och fyllde en kundvagn också så nu är både kyl och frys proppfulla, just the way i like it!

Har provat ny kameran idag, vad tycker ni? Ok bilder? Betydligt bättre än Iphonebilderna men kommer ju inte upp i samma klass som systemkameran, men det var inte heller syftet. Klicka för större bilder.

Jamie hjärtat

Svensk mat!

Lunch, Alex leker med mammas nya kamera

bra vinkel

Bus Mollan

Haha Alex

Pizza!!!

Nice viwe

Pelle

Jamie fotar

Lek

Pappa leker också

Klättra lite

Klättra lite mer

Hej hej


Mollie åker kana

Mamma Nlie

spansk flagga och hav


Mamma Nlie, inte så snygg i håret men jag bjuder på det, och Alex

Marbella

Jamie

Alex och Nallen Ben som han ha ri uppgift från skolan att ta hand om

Jag och mina fina söner

Pappa Pelle

vågor
Mollie : titta dääää

Någon har tagit begreppet sandslott ett steg längre, till och med ljus i fönsterna

Shopping at carrefour




Inga kommentarer: