måndag, september 10, 2012

Städa städa hela dagen

Sådär, sitter i gamla lägenheten och väntar på att golven ska torka så jag kan tömma ut skurvattnet och packa ner den sista sakerna och gå hem till familjen.
Det är nationaldagen här idag och full fest så vi ska nog ut på stan och känna av stämningen lite. Gibraltianerna kan konsten att fira sin nationaldag :) dem enda som inte är röd och vitklädda är turister, tom vi klär oss så För att inte sticka ut :)

Igår kunde jag inte somna så jag gick upp och grejade, somna nog inte förrän närmare tre och sedan vaknade Mollie strax före sex. Det var min morgon så var bara o stiga upp... Zombie mummy... Men vid åtta gick vi och sov igen och sen gick Pelle upp med ungarna så jag fick sova till strax innan elva. Efter det var jag lite människa så jag o Pelle gick igenom Våra kläder och stoppade in i garderoberna. Vi har nu 4 kassar med kläder att skänka, mycket kläder blir det när man sällan Sorterar ut... Men mer utrymme i garderoben och det är alltid roligt när man testar kläder och dem är för stora :)

Nu är golvet torrt så ska fixa resten, hoppas vi får fixat internet hemma i veckan! Vi ses!


Happy B-day Gib!