tisdag, september 04, 2012

Dagen D

Skolan idag gick bra! Pelle lämnade Alex och jag Jamie, Jamie är inte så avancerad utan jag gick med o fråga var han skulle och när han väl visste så var det puss och hejdå. Tog lite längre tid med Alex men det hade gått bra, utan protester och tårar, han var taggad vår lille Alex! Dock var ju mamma nervös hela tiden tills vi hämtade dem iaf. Alex hade varit lite ledsen på rasten men då hade Jamie hittat honom och tagit hand om honom - älskade pojke! Så på det stora hela en positiv upplevelse för boysen och bägge vill tillbaka till skolan imorgon!

När vi lämnat killarna åt vi lite frukost på Fresco och sedan kollade vi på lägenheter. Båda två överraskande bra med 3an hade mer vår stil och tja mer utrymme. En väldigt samarbetsvillig landlord dessutom som inte hade problem med o sätta in diskmaskin och matbord eller ta ut ena sängen så vi får in vår våningssäng. Vi ska kolla på en annan lägenhet imorgon men det lutar väl lite åt att vi tar denna. Men vi får ge morgondagens lägenhet en chans innan vi beslutar oss helt!

Stackars Pelle har åkt på barnens förkylning och har idag feber, så all heder åt honom som tog sig igenom förmiddagen! Eftermiddagen har han spenderat i sängen eller soffan, förståeligt nog. Även jag har sovit lite då jag efter att ha spänt mig i veckor för skolan sen slappnade av och blev sjukligt trött!
Sen har vi varit nere hos Nina en vända, tja inte Pelle dårå men vi andra.
En bra dag!


Skolkillar utanför skolan
Mollan dricker vatten
Sjuklingen
Namnam, pappas baguette va god!
Bus med mamma
Tuff grabb
Snygging
Lek
Foodtime!

Inga kommentarer: