fredag, september 28, 2012

En blöt dag

Idag har vi varit på lekgrupp, väldigt trevligt eftersom jag numer känner hälften av dem som kommer dit. Kom dit ihop med Ida och Najade också så behövde definitivt inte känna mig ensam :) Innan jag gick dit så promenerade jag med killarna till skolan i ösregnet, killarna har ju riktiga galonkläder och gummistövlar men jag har nån budget variant av regnjacka från ullared och gick i gympaskor... Dränkt blev jag! Mollie var varm o torr i sin vagn som tur va.
Efter lekgruppen fick jag åka med Marian som ändå hämtar i samma skola, ingen bilstol till Mollie så jag skäms lite, men det regnade så jävligt idag...Men hämtat Alex fick jag gjort och sen gick vi till ett matställe o mötte tjejerna (Trine, Ida o Najade). Käkade lite lunch och umgicks, Alex är så duktig som uppför sig trotts att han tycker det är tråkigt. När jag o Alex hämtade Jamie så fullständigt vände himmelen sig ut och in och tömde allt vatten som fanns över oss. Blixt och dunder vart det också så när jag o barnen väl kom hem så var jag så blöt så blöt, alla kläder åkte in i tvättmaskinen och Nathalie i duschen :)
Regnet fortsatte sådär men jag o barnen brydde oss inte för vi bakade en kaka till fredagsmyset och sen fixade jag middag. Sen Pelle kom hem har vi ätit och sedan haft mys med Finding Nemo på tv :) Nu sover samtliga barn o jag är sjukligt trött jag också. Mollan tyckte det var lämpligt att vara vaken mellan 1.20-5 i natt... man fick ju inte många timmars sömn då om vi säger så...
Konstigt inlägg det blev idag då, lite mosig i skallen tror jag... I better stop!


Inte min bild men jag lånar den eftersom jag var på samma plats idag när det regnade så här...

Inga kommentarer: