måndag, september 03, 2012

Flygbiljetter och simtur

Trots sjuka barn har dagen rullat på. Alex feber försvann under dagen och Jamie hade ingen hög feber då han gick och la sig. Var inne och kände på honom nyss och då kändes han inte ens särskilt varm så förhoppningsvis mår dem bra till imorgon!

Ikväll har vi bokat alla flygbiljetter för våra flygresor framöver, kommer till Sts 26 okt och åker hem igen från sthlm den 4 nov. Och sedan är även jul och nyårs biljetterna bokade, åker till sthlm 22 dec och flyger hem till gib igen från gbg 5 jan! Känns skönt att allt det är bokat och fixat och att vi vet att vi kommer komma hem dem gångerna trots att det kan bli skralt i kassan.

Jag har även tagit mig i kragen ikväll och varit till poolen och simmat en stund. Blev ju inte lika länge som det blir när man har sällskap men tja simmade nog 30-40min iaf. Har varit lite krasslig och trött då Mollie inte sovit hundra så har slarvat med träningen det sista. Blev även slarvat lite med socker en dag i förra veckan då jag mådde skit men nu är vi tillbaka på banan igen! Känns inte som nåt händer med kroppen nu när man anstränger sig, men så är det ju säkert inte. Jag får höra titt som tätt att jag slankar av mig och förhoppningsvis ljuger inte folk om det. Är ju svårt o se sånt på sig själv :) Nå bara o kämpa för ett sundare liv och en snyggare kropp! Något som är värt att kämpa för!

Imorgon efter att vi lämnat killarna ska vi kolla på 2 lägenheter, jag håller tummarna för den ena då den har 3 sovrum! Vore perfekt om den gick o pruta ner lite i pris (vilket det nästan alltid går här) för då har vi ett gästrum/kontor/rum till Mollie :) Och det är dessutom i huset brevid här så vi skulle inte behöva flytta lång eller lära oss ett nytt område. Nackdelen är att det inte finns pool eller ac, men det är inget vi vill ha i vinter ändå ;) Vad det gäller sommaren så får vi ta det problemet när det kommer!

Inga kommentarer: