söndag, september 23, 2012

lite egentid

Vi har bestämt oss för att det inte är vattkoppor, alla utslagen har bleknat bort av dem som kom i Söndags, utan att en enda har försvunnit på det vis som vattkoppor gör. Så Alex har varit hemma pga myggbett eller något annat... onödigt, men man litar ju på läkarna. Nå, jag har varit till affären och handlat nåt antimygg grej man ska stoppa in i kontakten och jag köpte en ny kräm som ska lindra klådan, vi har även Mygg-A här som vi ska rolla in barnen i innan dem sover så får vi se hur dem ser ut om ett par dar :) Själv får jag myggbett trots mygg-A... Idag har jag ett myggbett rätt nära ögat vilket betyder att jag ser lite halvt med det ögat då jag som alltid svullnar upp av myggbett...

Just nu är Pelle ute med Mollie och Alex för att dem ska få leka av sig lite energi. Jamie har somnat och jag njuter av stillheten, nöjd efter att ha röjt upp vårt sovrum :) Nu har alla papper fått en pärm och all annan skit sorterats in på rätt ställe. Färre påsar i sovrummet och tvätten på plats i lådor o garderober! I feel good!
Jag fönstershoppar på Ikea på nätet, hoppas på att få mig en tur dit snart. Vi saknar lite leksaksförvaring, arbetsplats åt Pelle, grind och några andra småsaker. Blir det inte nu så får det bli när pappa är här för då kommer vi/han hyra bil :)



Stackars lilla Jamie
2 busiga syskon :)

Inga kommentarer: