tisdag, september 25, 2012

Shopping?

Pojkarna i skolan, Pelle på jobbet, Mollie sover, ansiktet är på, hair done, disk diskad, leksaker upp plockade, sängar bäddade, frukost intagen, lägenheten i bra skick. Check!
Så what to do?! Jag vill bara ut och hitta på något men först måste Mollie vakna plus att jag inväntar Trine som skulle höra av sig när dom vaknat till liv. Verkar som hon fått sig sovmorgon idag :)
Jag har lite svårt att njuta av o bara sitta här då jag gjort det mycket det sista...

Är shoppingsugen, som alltid när man måste hålla i pengarna. Har insett att Mollie nästan växt ur dem tjockare byxor som jag har liggande, inte så konstigt då dem är i storlek 68. Men det betyder att vi har näst intill inget inför "vintern" liggande. Har ju såklart nästa storlek liggande på vinden i Sverige, pojkkläder till största delen men iaf, jeans osv funkar ju oavsett kön. Nå vinden kommer vi ju inte åt så kläderna precis som alla babyleksaker som finns där blir för Mollie oanvända tyvärr...
Det finns iaf en facebook grupp där man kan köpa och sälja babysaker här i Gib så jag gick in dit och efterlyste nästa storlek åt Mollie. Fick napp av 2 bekanta som inte ens vill ha betalt för det, så jag antar att Mollie kommer ha kläder i vinter iaf ;) Inte lika kul som att få shoppa loss själv, men har man inte ett ullared att åka till kan man ju spendera många tusen på varje storlek... Det har vi itne råd med för tillfället. Nu kan jag istället unna mig att köpa något som jag verkligen tycker är fint ist för att plocka på mig en massa bara för att hon behöver. Jag ska även hämta en påse med kläder som jag fyndat på den sidan idag, inte gratis men billigt :) Tur billig begagnat handel finns när ekonomin tryter!
Och för familjen som läser detta, Mollie önskar sig kläder i julklapp och födelsedagspresent, storlek 80 i tunnare material tror jag på :) storlek 86 i sommarkläder! Fast hon blir inte ledsen över leksaker helöler iofs eftersom hon inte har så mycket egna leksaker...

Inga kommentarer: