lördag, september 01, 2012

Otäckheter!

Här händer grejer! Dem senaste dagarna har en stor skogsbrand härjat runt ojen, mijas och Marbella vilka bara ligger några mil från Gibraltar. 1 död i branden och flera skadade, nu sägs branden vara under kontroll men det brinner fortfarande så allt kan hända. Dock är risken väldigt liten att den skulle ta sig hit och det är inget vi oroar oss för.

Och idag när vi var ute med hunden blev vi stoppade av polisen, vi fick inte gå längre mot flygplatsen till för dem hade hittat en väska med misstänkt bomb på bensinmacken intill... Vi hade ändå tänkt att gå hemåt och när vi gått några meter smäller det till. Bombhot och så smäller det!! Höll på o skita ner mig Men det var bara polisen som desarmerade ena bomben. Visade sig senare vara 3 hemmabyggda bomber... Läskig som satan!

Förutom otäcka saker här så har vi haft en fin dag med mysig frukost, biltur till tarifa då vi fortfarande har kvar bilen och så matshopping på carrefour. Alla på skapligt humör dessutom :) efter middagen tog vi oss en glass på Biancas och verkligen mös.
Nu på kvällen har Mollie utvecklat en väldig förkylning och sover enbart på mig. Så jag ser fram emot en sömnlös natt på soffan med liten prinsessa... Men det är hon värd!


Inga kommentarer: