måndag, september 24, 2012

Måndag

Har haft en bra dag med ungarna eftersom Jamies 24h utan att spy hade gått frampå eftermiddagen så vi kunde gå ut. Blev lite lekparkshäng men det var för varmt så med betoning på lite.
Alex har ju varit i skolan idag också, välbehövligt för mig att få en liten paus från hans tjatande, på det viset orkade jag med o vara en bra mamma till honom också på eftermiddagen :)
Jamie har varit till scouterna i kvällningen och då blev det bad för minstingarna och pussel, mysigt! Så lite kvalitetstid med Jamie på förmiddagen och sen med Alex i kvällningen :) Mollie får bara hänga på, hon är oftast road bara hon får riva ut filmerna från tv-hyllan eller hälla ut klädnyporna ur dess hink.

Lagade pannbiff idag och för första gången på länge blev jag nöjd med både pannbiffar och sås, Jamies kommentar värmde nog mest. "underbart mamma, jättegott" Han är min största kritiker så det kändes bra ;)

Blev även power walk med Trine ikväll, så himla skönt o komma ut och röra på fläsket!

Har iaf bestämt oss för att beställa julklappar på amazon så vi får dem till bra pris och levererat till Sverige utan att vi behöver släpa på dem. Undra bara hur vi kommer hem, men det får bli ett senare problem :)

Lekplatshäng
Coolast i stan
Storebror gungar lillasyster
Jag o min lilla tjej
Med 2 av mina hjärtan
Busungar
Dagens middag, godare än bilderna ser ut

Inga kommentarer: