tisdag, december 01, 2015

Mer jobb

Idag fick jag ledigt från Artemis pga sjukdom så jag har städat, jo så roligt har jag haft idag, fångade säkert ert intresse där också haha. Nå jag fick just reda på att nytt skrivjobb antagligen kommer imorgon så det var bra att jag fick skrubbat toaletter och dammsugit idag. Barnens rum försöker jag lämna mer och mer, vi har börjat med reward chart för dem, dvs dem har en lista med saker dem ska göra varje dag eller en gång i veckan och varje dag dem gör det så får dem en stjärna och i slutet på veckan räknar vi stjärnorna och räknar ut veckopeng ut efter det. Än så länge är barnen pepp och bäddar sina sängar och lägger sina kläder till tvätt, så förhoppningsvis ska detta avhjälpa mitt konstanta plockande i deras rum! Sen kanske mitt städande och plockande kan hålla sig till nedervåningen, vårt rum och toaletten.

Just nu kan ingen komma och säga att jag inte jobbar iaf, jag både barnvaktar och skriver texter utöver hushållsarbete och hemma mamma duty! Ser dock fram emot lite mer rutin på jobb, är ingen höjdare att hela tiden känna "jag borde" oavsett om det är jobb, hänga med barnen eller dammsuga...
Mailade mitt nya jobb idag iaf, har inte hört nåt på två veckor och de skulle skicka papper, hoppas allt fortfarande är ok.

Nu ska jag hänga tvätt, dricka kaffe och rasta vovven innan killarna ska hämtas!


Mollie läser sin egengjorda bok för mig, så söt

Inga kommentarer: