lördag, december 19, 2015

Smått och gott

Full fart medvetslös! Ja det har varit fullt upp här dem sista dagarna, vilket alltid är roligt men på kvällarna har jag varit så trött att jag inte orkat blogga.

Igår var jag barnvakt, sen stannade vi och umgicks tills killarna slutade kl ett. Hämtade killarna, fixade något att äta, va ute med hunden och sedan gick vi på kalas med Jamie. Eller vi lämnade honom på kalas och sedan gick vi hem och fixade bältet i bilen! Jag känner mig oerhört stolt över att ha löst det hela genom att googla, låna ihop verktyg och sen fixa det. Det tog typ 2 veckor men nu funkar alla säten i bilen igen och vi vet hur vi ska undvika det, jag är mannen i det här förhållandet ;) hehe förlåt Pelle... Sen hämtades Jamie på kalaset och middag fixades och jag däckade i sängen resten av dagen framför tv:n :)

Idag tog Pelle Jamie till fotbollen och avslutningsfesten dem hade där, och medan dem var borta så storstädade jag vårt badrum, diskade, tvättade och städade hela undervåningen så nu känner jag mig rätt nöjd. Pelle ska strax iväg och leka med sin kompis James så jag och barnen ska försöka få upp vårt pepparkakshus, gå och handla godis och lite annat så vi klarar helgen, sen blir det förhoppningsvis leverans av mat på måndag. Jag hoppas kunna övertala mannen min om en tur till Ikea på måndag också innan pappa kommer med flyget, vill köpa lite glögg och annat gott till jul!


Presenter till killarnas fröknar

Kunde inte låta bli att leka lite med denna bild på Lucy

Ful jultröja tävling på Pelles kontor...

Alex med sin power rangers dino!

Inga kommentarer: