lördag, december 05, 2015

Pelles födelsedag!


I alla andra hem är det en vanlig lördag men hemma hos oss så firar vi födelsedag, Pelle fyller 32! Vi började morgonen med skönsång och paket på sängen såklart och sedan körde jag Jamie på fotboll medan födelsedagsbarnet såg på skidor och åt frukost. 
Idag droppade jag Jamie vid fotbollen för att slippa frysa och det funkade bra, så nu känns det inte lika jobbigt om jag måste ta fler mornar med fotbollsträning ;) För hur mycket jag än älskar min son och gillar fotboll så är det sjukt tråkigt att titta när dem tränar! Men skulle han be mig stanna så skulle jag ju givetvis göra det och frysa häcken av mig om det så krävdes!

Efter att Jamie hade hämtats från träningen så gjorde alla andra sig i ordning och så gick vi på scouternas julmarknad. Jag vet inte, jag hade nog väntat mig lite mer av julmarknaden och vi blev väl inte så långvariga där inte... Men vi fick med oss värsta julgranen, jättedyr var den också så nu får den fasen överleva hela julen! Sen bar vi den hem, inte så roligt eller genomtänkt men det gick :) 

Väl hemma hoppade vi i bilen och åkte och köpte nytt bilbatteri och bytte det så vi inte behöver fundera mer på det, och tänka sig, tillsammans så klarade vi det!

Vi hann även med en timmes skypedejt med svärföräldrarna innan vi fick förbereda middagen då vi bjudit in Thomi, Kostas och Artemis på middag. Det blev Pelles paradrätt såklart, lövbiff, klyftpotatis och vitlökssmör, jag slängde även ihop en svampsås till maten och en kladdkaka till dessert då födelsedagsbarnet inte ville  ha tårta. Vi hade en supertrevlig eftermiddag/kväll och den enda tråkiga saken var att Lucy började blöda näsblod... Vi ringde veterinären men dem hade stängt så vi googlade lite och det lät ju inte så himla bra så nu är jag oroad, både för Lucys hälsa men också för ekonomin då vi dumt nog inte tagit tag i att skaffa en engelsk hundförsäkring än... Så nu försöker vi hålla Lucy lugn och så ringer vi veterinären imorgon bitti när dem öppnar... Håll tummarna för att det inte är nåt allvarligt!

Till sist, stort Grattis på födelsedagen min fina Pelle, älskar dig!

Hundpromenad igår med tjejerna

tacomys!

Bär hem vår julgran

Mecka med bilbatteri

Älskade vovven

Inga kommentarer: