onsdag, december 16, 2015

Klappat och klart

Julklappsshoppingen gick fint igår, jag fick köpt det jag skulle ha och i stort sett så är julklapparna klara. Jag vill komplettera med två småsaker men det är inte nödvändigt om tillfälle inte ges, och sen behöver jag eventuellt en till julklapp till Pelle men det beror på lite på hur mycket pengar det finns kvar när all julmat har beställts.


Till Alex hittade jag tre spel! Man måste älska affärer med begagnade spel där man får tre spel billigare än man får ett nytt!
Strumpor blir det också, vid varje maskin vitt jag tvättar så slänger jag nån av Alex strumpor, dem har helt enkelt gjort sitt...

Till Jamie blev det två av böcker, han älskar Horried Henry, inte så trevliga tycker jag men han läser dem utan att det är läxa så jag är nöjd och dem kostar bara 1 pund styck! Sen hittade jag ett spel jag inte kunde motstå till det priset.

Sedan var jag och Lucy på hundkurs igår igen, vi gör framsteg hela tiden och till våren blir det eventuellt en agility kurs!

Om en stund nu ska Mollie och jag hälsa på på hennes dagis, fylla i massa papper ska jag göra medan Mollie ska hänga med sina framtida kompisar. Ska bli väldigt spännande!

Och så i eftermiddag blir det julkonsert i en kyrka jag inte riktigt vet var den är, men det löser sig. Dem har kyrkor i varje hörn här, men får kolla på maps. 

Inga kommentarer: