söndag, december 06, 2015

Andra advent

Idag trodde jag att jag skulle ta den tidiga morgonmatchen med Jamie så jag var uppe med tuppen men det visade sig att Pelle hellre ville göra det och låta mig ringa veterinären och om det behövdes gå dit med Lucy. Dock tyckte inte veterinären att det lät så allvarligt så att vi behövde komma in på deras akuttider som är dyrare utan vi fick en tid imorgon eftermiddag istället för att kolla över Lucy. SÅ håll tummarna för att det bara var ett brustet blodkärl som försvagats i samband med den förkylning hon haft.
Men man får mycket gjort när man är uppe med tuppen, hann både slappa, städa kök och laga lunch innan klockan tolv :) Och efter lunch när hela familjen var rengjord så åkte vi mot Ashford, jag hade nämligen tid för MRI och vi hade tänkt upptäcka den änden lite efter besöket. Men pga förseningar så hann det typ bli mörkt innan jag var färdig, nå kanske inte riktigt men det skulle ha blivit bara en timme senare så vi la ner äventyret för denna gång. Att ha inbokade tider på helgerna för att inte skapa vårdköer är ändå sjukt smart, det borde fler sjukhus och länder lära sig av, varför ska folk behöva lida när det uppenbarligen går att lösa?! Jag trodde det var för att jobba in köerna men tydligen har dem alltid det så, dock hade inte dem andra avdelningarna på sjukhuset det för det var jättedött när jag genom byggnaden. Nå nu är iaf mitt knä röntgat så i januari så får jag se vad domen blir.

När vi kom hem så fick alla barn städa sina rum och jag fick städa vårat rum så att hela övervåningen blev fräsch, inte för att jag får någon stjärna för det som dem får men iaf... ;) Sen pysslade alla med sitt ett tag, jag gick med vovven och sen gjorde jag scones till kvällsmat vilket blev väldigt uppskattat! Vi tände det andra ljuset och åt några pepparkakor också, sen blev det läxläsning innan barnen stoppades i säng.

I natt sover Mollie utan blöja för första gången, ska bli väldigt spännande och se hur det slutar.Hon har varit motvillig men nu börjar hon närma sig 4år och då tycker jag att vi kan testa iaf och det gick hon med på. Är ju inte hela världen att hon har blöja men hon börjar bli lite för bekväm med den och vill inte ta av den på morgonen...


Scones och andra ljuset är tänt, jag har blivit dålig på att ta kort...

Inga kommentarer: