onsdag, december 09, 2015

Det är mycket nu

Det är mycket nu, jag känner att jag jonglerar för mycket och snart kommer tappa alla bollarna. Jag skulle behöva lägga hela dagen imorgon på att städa och fixa i huset så att jag sedan kan slappna av och producera lite texter på kvällen och på fredag. Men först ska vi hem till grekerna och barnvakta en stund.

Idag har jag och Mollie varit på lekgrupp som hade julavslutning. Det är en kristen lekgrupp som använder kyrkans lokaler så givetvis blev det ett kort julspel med dockor i kyrkan om Jesus födelse och sedan lite halleluja sånger men det var helt okej. Mollie tyckte julspelet var roligt och älskade musiken :)

Sedan blev det ett till julspel, nämligen Alex´s klass plus några klasser till som spelade i skolan. Yngre barn var dock inte välkomna dit (pga platsbrist) så Mollie var hos Thomi medan jag mötte upp Pelle vid skolan. Barnen var jätteduktiga och Alex var en av kanske 15 på 100 barn som hade repliker och det skötte han fint! Han var en av de tre vise männens kameler :) Jag tog ett gäng kort men dessa får ej läggas upp på internet så är någon intresserad så hör av er så skickar jag över en bild.

Efter det julspelet så satt jag i bilen med datorn och fick skrivit lite innan killarna var redo att åka hem och då blev det till att gå och hämta Mollie hos Thomi. Vi blev kvar en stund på kaffe och killarna fick spela på deras playstation 4 till deras stora lycka! På det hela en bra dag men nu är jag så himla trött att jag nog ska släcka ner och sova.


Selfie imorse
lekgrupp, Mollie roade sig med att köra runt med traktorn med militärhjälm på!

Julspel i kyrkan

Alex testar Kostas trummor

Jamie testar fifa 16 på ps4

Inga kommentarer: