måndag, mars 31, 2014

Sista kvällen i Sverige

Godkväll, idag har det varit fullt upp som dem flesta andra dagarna här i Sverige. Efter dusch och frukost fick vi en guidad tur på Tjörn av Lasse med fika på vägen hem. Det var väldigt trevligt och jag inser hur hemmablind man är när man bor i Sverige för Gud så vackert det är!!

Sen fick vi besök av Pernilla, Alma och Anton ett par timmar, men lilla Alma var inte på så bra humör så blev ganska mkt tjafs. Men alltid lika kul o ses!!

När Pernilla hade åkt missade jag Anna så efter att mamma klippt min lugg gick jag och Mollan ner till torget och mötte Anna. Vi fikade och sedan promenerade vi runt, lekte på en lekplats och promenerade ännu mer. Till slut var klockan åtta och Mollie somnade i vagnen men vi hade lite svårt o skiljas åt så gick lite till innan vi blev för kalla. För övrigt sjukt bra betyg på vagnen att hon somnade, det händer ju inte ofta, oavsett hur trött hon är!! Så jag är himlans nöjd med nya vagnen. 

Imorgon kväll är det dax att flyga söder över igen och det ska bli rätt skönt. Jag längtar efter mina pojkar något enormt nu!! 












Inga kommentarer: