måndag, mars 10, 2014

En helg med Pernilla

Har haft en fantastisk helg med fina Pernilla där vi till 60% har pratat och 40% turistat. I lördags förmiddag gjorde vi stan, kollade in main street, casemates och ocean Village. Jag fyndade dessutom nya skor till Jamie för 12 pund, bra märkes skor som var väldigt nedsatta så jag vart nöjd. Alex köpte sig också skor, fast för sina egna pengar, nämligen högklackade lekskor, min lilla prinsessa ;)
Efter lunch i OV gick vi hem och grupperade om, hämtade bilen och körde ut till europa point genom södra delarna av Gibraltar. Hade med oss fika, rullskridskor och sparkcykel så blev lite turistande och mycket lek, det ligger nämligen en jättestor lekplats där ute. Sedan var vi rätt trötta och begav oss hem och fixade middag innan vi körde filmkväll med barnen innan dem stoppades i säng. Sen massa prat, film och godis!
Söndagen tog vi det lugnt, slappade hemma och snackade skit, åt lunch och meckade sedan lite med barnens cyklar och begav oss ut på en cykeltur till lekparken. Nu ser cyklarna riktigt fräscha ut igen, så bara vinden mojnar så kanske vi kan ge oss ut snart igen :) Efter cykelturen så begav vi oss mot Spanien, klrde in i Estepona och visade Pernilla runt, men då alla barn sov så fortsatte vi mot Malaga. Blev ett stopp i fuengirola på McD där middag intogs och barnen lekte någon timme innan vi körde vidare. Hamnade lite vilse men med hjälp av GPS så tog vi oss fram till Pernillas hotell run halv åtta. Hon fick sova där då hennes flyg gick kl sju i morse och jag helt enkelt inte drar upp barnen kl 3-4 på natten för att köra 2h till flygplatsen.
Ja Underbart är kort, det var fantastiskt härligt men gick på tok för snabbt!!! Tack fina Pernilla för att du kom!!!


Jamie äter lunch

Alex

Moi

Europa point

Pernilla tar kort

balansgång medan dem spanar in utsikten

Jamie

rullskridskomannen

fina Pernilla

Söndagens bild på Pernilla



1 kommentar:

Pernilla sa...

Tack för en underbar helg!!! :-)