måndag, mars 17, 2014

Pool äventyr!

Tjo! Idag har vi hängt med Trine och Leo, något vi vanligtvis gör varje måndag :) Idag blev det en tur till lokala simhallen där allmänheten har möjlighet att bada ungefär en timma i veckan, haha, annars är det lektioner och grejer i poolen. Så vi var i lilla varma bassängen idag på den öppna timmen och simmade med våra små. Mollie älskar att bada och är inte det minsta rädd, hon hoppar, traskar runt på det grunda och simmar runt med olika flytmojjänger. Hon hamnar under ytan ibland med skakar bara av sig det, tar lite luft och fortsätter, hon älskar det! Så det lär bli fler måndagar i bassängen innan sommaren är här och utomhuspoolerna öppnar! Jag har höga förhoppningar om att denna damen kommer kunna simma betydligt tidigare än sina bröder! Leo började lite försiktigare men avslutade med lite självmordshopp, vi hade alla gått upp då han fick för sig att ta ett varv runt poolen... Trine sprang efter men han är snabb, endast en kvar i poolen och han ställer sig längst bort, tittar provocerande och alla säger "NO" men han bara hoppar i... På det djupa kan jag tillägga, tur Rosie körde Baywatch stilen och fick upp lillen... Såg lite läskigt ut även fast han sprattlade på bra och tog sig upp till ytan vid flera tillfällen i sin panik... Men det gick bra :)
Sen vart vi alla rätt utmattade men Mollie somnade inte... Såklart... Men vi vilade ett tag ändå.

Sen vart det dax för kvartssamtal i skolan, började hos Alex fröken där det var mestadels lovord, han behövde öva lite på sin skrivstil, både bokstäver och siffror men en väluppfostrad kille och väldigt duktig på att arbeta! Top of his class!
Vidare till Jamies klass, mer lovord! Jamies enda problem är att han i sin iver att slutföra sitt arbete ibland slarvar. Men han är en av två i hela hans klass som alltid lyssnar första gången fröken säger något, som slutför sitt arbete och gör bra i från sig. "Most polite kid in this class". Så jag känner mig fortsatt nöjd med min uppfostran och det här med att vara hemmamamma kanske inte är så dumt, eller vad tror ni?!

Imorgon hade jag tänkt städa, men fick just frågan från Ulrika om vi ville ses, så får väl städa en annan dag, så synd... ;)

På onsdag blir det egentid, Trine och jag, barnfria! Vad som händer vet jag inte men vi pratade om Marbella, lunch, kanske La Canada (uttalas Canjada men har inte rätt fjong på n:et) vilket är ett jättestort shoppingcenter. Vi får se, vad vi gör är inte det viktiga, utan att det bara är vi två och inga barn :) yay!



Inga kommentarer: