torsdag, mars 20, 2014

Torsdagen

Idag har varit en bra dag, huset är i balans och även fast jag varit hungrig idag så har stämningen varit fin! Mitt humör har hållit även fast Mollie har varit ett monster som förstört saker och jävlats i största allmänhet... Vissa dagar är helt enkelt sådana med barn :)

Alex kom hem med skolfoton idag, lite lustigt eftersom vi enbart hade beställt och betalat för klassfotot... Han var sjuk på deras fotodag så han missade klassfotot och jag vet inte om dem liksom glömt eller missat att vi inte ville ha separata bilder på barnen eller ifall dem minns att han missade förra året och att vi aldrig fick tillbaka pengarna. Hur som helst fick vi ett set med bilder, en väldigt fin bild på våran fina kille så jag klagar inte. Men precis som förra året blir det lite konstigt att vi bara har skolfoto på Alex och inte på Jamie, förra året var det dock tvärtom.... Oh well...

Imorgon är planen kaffe med Kamila och en vända till Morrisons, sen ska jag baka vaniljbullar tänkte jag om orken finns, blir nog även en hallonkladdkaka till efterrätt. Vi kommer ha middagsgäster imorgon så jag kan gå all in på godsakerna utan dåligt samvete ;) Men som vanligt på torsdagarna när jag fastar så är jag mer sugen på bakning än jag är dagen därpå då jag faktiskt kan och får smaka... hihi. Så vi får se imorgon hur det blir. Ser iaf fram emot att få äta igen, I'm hungry!


vriden fel av ngn anledning men skolfotona som kom idag

I parken

Mollan kör tåg

Lilla apan

Mollie

Bad Alex ta en bild på mig

En glad Alex

Inga kommentarer: