söndag, mars 30, 2014

Baby & barn mässan

Idag har jag och Mollie varit på svenska mässan i Gbg med Camilla och Nova och fyndat på baby & barn mässan. Jodå jag lyckades fynda nytt vrålåk till Mollan för 499kr! Pelles reaktion var väntad, han undra vad vi skulle med den till när vi har en... Ja om ett av redskapen han använde sig av i sitt arbete var så gammalt och svårt att använda som den gamla vagnen vi har nu så skulle den vara utbytt för länge sen, så end of disussion! Och det är två besök på McDonalds besök så inget O hetsa upp sig för... Och det gjorde han inte heller :)
I övrigt köpte jag faktiskt bara två nappar som ska lysa i mörkret, vi får se om dem funkar, vore ju guld värt! Tja köpte iofs en klippning av Mollies hår också, om det räknas?! Klippte av en bra bit så nu har hon lite kortare mer lättskött hår, perfekt då kriget utbryter varje gång hårborsten tas fram...
Sen fick Mollie och Nova gratis ansiktsmålningar och Camilla shoppade lite annat smått och gott. Trevligt hade vi och jag är glad att hon fick med mig :)

Sen fick Camilla lämna mig hos pappa så jag kunde lämna lilla sulkyn där och sedan promenerade vi ner till mamma. Fick provat nya vagnen och jag är nöjd! Den påminner i utseendet och beteendet med babyjogger city mini, en vagn som är poppis i Gib och som jag gärna velat ha, så att hitta en liknande så himla mkt billigare vart nästan perfekt!

Hos mamma och Lasse ikväll har det badats och ätits pizza, mysigt!









Inga kommentarer: