onsdag, april 02, 2014

Flyttkaos, nej men välkommen hem...

Lite lustigt, när jag åkte till Sverige så bodde vi i Gibraltar och när jag kom hem så hade vi lägenhet i Spanien där vi skulle sova... Jodå och så blev det, lyckligtvis har vi lägenheten kvar i Gibraltar där jag är ikväll. Men igår efter en lång dag och en obekväm flygning, då jag fick sitta bredvid en överviktig man som liksom flödade över på mitt säte så jag fick sitta snett, så landade vi 20 min sent, halv tolv på natten... Grabbarna väntade på oss där och så åkte vi till nya lägenheten för att sova där. För idag vankades det studiebesök på dem två skolorna vi hade tänkt oss till killarna. Båda skolorna verkade jättebra och det blir högst troligen en eller båda av dem till barnen, Alex vill till 100% till svenska skolan och Jamie verkar luta åt det hållet också just nu... Dock tror vi att Jamie skulle få det bättre på den internationella skolan, men vi får se hur det blir.
Innan vi åkte hem till Gib igen så åkte vi förbi nya lgh där vi plockade i ordning lite mer, kommer nog åka dit i helgen med mer saker och bo där. Behöver möblera om lite mer även fast Pelle redan switchat om sängarna, sen ska vi kolla vad som behöver kompletteras, fixa i ordning balkongen och plantera lite fröer som vi köpte idag när vi handlade innan vi kom hem till Gib. Ska bli kul med balkong och växter igen!

I övrigt var det välkommen hem här i Gib med tvätt, disk och stökiga rum, något man alltid längtar efter ;) Det är dessutom inbokat visning av denna lägenhet imorgon eftermiddag så jag har städat hela kvällen så vardagsrum och kök är ok, dock lär jag väl få göra om hälften imorgon innan visningen... Måste dessutom ta tag i dem stökiga barnrummen och vårt sovrum... Men nu ska jag sova, är väldigt trött. See you all later!


Mojmoj på flygplatsen igår

Jamie i vårt nya område

Alex och Mollies nya rum, det är jättestort!

Jamies nya rum :)

Andra delen av Jamies rum

Inga kommentarer: