måndag, mars 03, 2014

Monday

En sådär lagom måndag har vi haft, med besök hemma hos Trine, vilket i stort sett resulterade i en förmiddag på soffan medan småttingarna röjde. Ganska lagom och väldigt skönt att sitta ner hos någon annan och inte känna att man måste greja med något ist!
Framåt två vart det dax att åka hemåt och jag gick in på Eroski på vägen hem och konstaterade att det är mycket billigare där än på Morrisons, och fick med mig flera kassar hem :P Så vi behövde inte köra vår vanliga handling när killarna var på aktiviteter idag vilket resulterade i att jag blev hemma, ensam (!) medan Pelle körde killarna till aktiviteterna och gick till lekplatsen med Mollan. Själv passade jag på att ta ett bad, raka benen, fila fötterna och annat som jag inte hinner med i vardagen då det oftast är snabbduschar som gäller. Det var så himla skönt, man behöver pyssla om sig ibland! Skönt också med ett par timmars batteriladdning innan det blir 8 dagar ensam med kidsen. Dock är dem dagarna hyfsat uppbokade så tror att tiden kommer rulla på snabbt ändå, bara ungarna håller sig friska!

Imorgon ska jag ta min sista sovmorgon för en tid och senare gå hem till Ulrika för lite lunch och lek. Blir säkert lika trevligt som alltid!

Nu ska jag hänga tvätt och sedan ska jag nog krypa ner med en god bok!


EGENTID!

Inga kommentarer: