onsdag, mars 05, 2014

Men varför?!

Det är så himla typiskt, var samma sak förra gången Pelle åkte till Sverige, ja alltså att någon blev sjuk. Imorse vaknade Jamie och kände sig inte helt bra, han fick dock gå till skolan iaf då han inte hade feber, man ska alltid försöka är vår filosofi. Men när jag hämtade dem idag så var han blek och varm och när jag senare tog tempen på honom så hade han nästan 39 graders feber... Stackarn!
Han hade sagt till fröken men hon hade sagt att det "bara" var två timmar kvar tills dem skulle hem så han hade fått stanna dagen ut... Inte så himla roligt med feber, nästa gång kanske man inte vågar skicka iväg honom för att försöka... Lite dumt kan jag tycka men men, kanske överdrev Jamie tiden...
Hur som helst så gav det mig tid att vinka av min man som flög norröver, jag hann sälja några av Mollies gamla klädesplagg och jag hann åka buss hem till Anne (med Mollie såklart) där vi fick några timmars skitsnack, lunch och en påse full med nya och begagnade kläder åt Mollie! Som bonus fick vi dessutom med oss en toaring hem till Mollie då Annes dotter slutat använda den och jag berättade om vårt potträningsförsök, dessutom var den dekorerad med Peppa Pig, och ingen som mött Mollie det sista har missat hennes kärlek till Peppa :) Och i klädpåsen från Anne fanns det en ljuvlig tunika med Peppa Pig på och när Mollie fått sett den så skulle den genast på och sedan ville hon inte kolla mer i påsen haha. Fanns även massor med andra fina saker dock var det mesta för stort för Mollie än så länge, inklusive Peppa pig tunikan, men den lär jag inte få lägga undan så får vika upp ärmarna nåt år eller så ;)

Förresten tog jag tag i något jag borde har gjort för typ, tja år sen. Vi fick för länge sen en multi tv kontroll av en vän, en tekniknördig vän. Jag har förväntat mig att min man ska installera den då han brukar klara sånt bättre än mig men idag tröttnade jag på att se Pippi på danska så jag plockade fram den och tragglade mig igneom bruksanvisningen och vips så hade vi kontroll till TV och DVD, något vi itne haft till tvn sen vi flyttade in i denna lägenheten eller till dvdn sen jag köpte den begagnad av en vän. Innan har vi sett dem filmerna som man inte bara kunnat klicka på play på för o få rätt språk osv på datorn men nu har Jamie adopterat den dator till sitt rum liksom PS3an så DVDn fick duga om man ville se film. Tyvärr ligger danska som första val på Mollies favoritfilm Pippi, eller så kanske det är bra då det är danskan som drivit mig till att fixa denna kontroll :D Stolt är jag hur som helst då den var avancerad och skulle pluggas in i datorn för att uppdateras osv... Nog yrat om det, see you later!


2 vindfläktar igår

Åka buss är spännande

Prinsessan

Knäppisen

Inga kommentarer: