onsdag, mars 26, 2014

Kasst internet och Onsdag

Internet här är sjukt dåligt och jag har inte kunnat publicera det inlägg jag skrev igår med alla bilder och allt, så bilder får nog komma senare när vi flyttat ner till mamma och Lasse, vilket vi gör på fredag. På det viset har vi bott halva tiden hos pappa och halva hos mamma, så vi hinner träffa alla.
Vi har det bra här i Sverige, idag på förmiddagen har Camilla varit här och snackat massa skit. Resten av dagen har vi inga planer och jag känner mig lite rastlös men det kanske är bra det också... Imorgon ska jag kanske träffa Pernilla men hon hade åkt på ryggskott så vi kanske får skjuta på det. Sen pratar vi om att åka till göksäter och på kvällen kommer brorsan med familj hit till pappa på middag. 
Fredagen är det kalas, då fyller finaste mormor 95! Så då ska det handlas och förberedas innan själva kalaset och sen kalas och på kvällen flyttar jag hem till mamma och så ska vi ha myskväll!!
Helgen är hyfsat oskriven men ska eventuellt träffa Rosa och sen fråga Camilla om jag vill med till baby & barn mässan i Gbg på söndag. Men mest har jag avvikt helgen till att umgås med familjen så ska inte lägga hela dagarna med vännerna. Är så mysigt att va hemma en vända igen!

Inga kommentarer: