torsdag, mars 13, 2014

He is back!

I förmiddags kom han tillbaka, mannen i mitt liv! Så himla smidigt att han flög till och från Gib den här gången, dock missade jag när hans plan landade, men plötsligt stod det där och jag såg när alla gick av. En halvtimme senare öppnas dörren och in kom han, inte illa pinkat :) Mollie blev inte så lite glad, men såg vldigt tveksam ut när jag sa att det är pappa när vi hörde dörren öppnas. Men sen blev det puss och kramkalas :D Han hade med sig presenter till oss alla, Mollie fick en liten plåtväska med mimmi pigg på med godis och ett pussel i, hon vart väldigt nöjd :) Själv fick jag ju en Iphone 5s och jag blev ju inte heller så lite nöjd!! Kunde dock inte få ordning på den direkt då dem ändrat storleken på SIM-kortet så när vi hade hämtat Alex på skolan så gick vi in till stan. Alex vars skor håller på att falla isär (upptäckte det igår) fick sig nya skor, jag köpte mig skydd till nya telen och så fixade vi nytt SIM hos Gibtele. Så nu har jag två iphones, en fyra som jag har mitt svenska nr i och så den nya till mitt gibnr, känns nästa lite överdrivet, men himla kul! Har innan haft en antik variant av tele utan kamera o allt som Gib telefon, har ju funkat men detta gör det hela lite roligare. Nya telen ska inte barnen få använda direkt utan dem får spela på ipod och gamla iphone4! Anyways, Im happy happy happy! Tack älsklingen!!
Sedan blev det lunch på stan, ja det funkar även om man fastar märkte jag då jag kunde beställa in två ägg och en kaffe medan dem andra lyxade till det med våfflor. Mätt blev jag också :)
Sen blev det parken vid skolan, hämtade Jamie och Liam och mera parken, iaf för mig, Mollie och stora killarna. Pelle o Alex gick hem då Alex ramlade och slog sig...

Ikväll efter middagen spelade Pelle spel med barnen så jag kunde duka av och göra i ordning i fred, så himla mycket det lilla gjorde! Så skönt att få greja i fred! När vi varit ensamma har jag tagit hand om allt sånt medan barnen sovit, nu behövdes inte det, nu kan jag lägga tid på annat ist :)
Pelle har spenderat större delen av eftermiddag o kväll till att pilla med nya Ipaden och han är inte så lite nöjd, en helomvändning då han var rätt anti plattor och apple :D

Här kommer lite bilder, nog bland dem sista från denna gamla iphonen då den nya tar bättre bilder!

Alex med nya skor

Finaste Pelle

Glad Mollie

Min lunch, nästan uppäten

Pelles lunch

It was a beautiful day!

Mollie i parken

jag o Mollan

Säg "aaaaaa"

ta kottt mamma!

kottt golvet mamma!

Nytt mobilskydd!

Ny mobil!!!

Inga kommentarer: