fredag, februari 22, 2013

update

Är hemma på ett litet break från sjukhuset och städar upp i kaoset som maken och killarna lämnar efter sig i min frånvaro... Idag är Mollie mycket piggare, har en frisk färg på kinderna och doktorn säger att hennes lungor låter betydligt bättre. Hon behöver inte alls lika mycket syrgas idag som hon behövde igår och dem har till och med släppt lös henne från sladdarna och slangarna stundvis så hon fått gå ner på golvet och leka med leksakerna dem hämtat in till henne, tyvärr får hon inte gå till det stora fina lekrummet dem har eftersom hon är smittsam :( Men hon har gjort enorma framsteg och fortsätter det såhär får vi nog komma hem på söndag eller måndag!
Igår var jag ett vrak, knappt någon sömn och insikten om vad som kunde ha hänt om vi enbart lyssnat på doktorn på ICC har smält. Man vill inte tänka tanken men vad det låter som på denna doktorn hade det kunnat sluta illa om vi inte kommit in med henne där på kvällen... Hon hade tre olika saker samtidigt, Baktriell infektion i lungorna så kanske att lunginflammation är en bra översättning? sen har hon RS- viruset och när vi kom in hade hon något som liknade ett astmaanfall fast hon har inte astma, kommer bara inte ihåg vad det hette... Plus 40 grader feber också då. Men personalen på sjukhuset är jättebra och Mollie är väl omhändertagen nu! Inatt har vi dessutom fått sova någorlunda bra så vi är inte helt utmattade. Vi kunde ha haft det värre i detta kaos. Och tack till dem vänner som ställt upp och hjälpt oss med killarna eller erbjudit sig, Det betyder jättemycket!

Och en annan god nyhet för oss är att vi fått tillstånd att hyra ut vårt hus till sommaren 2014 så nu kan vi kolla på större lägenhet här och börja göra i ordning radhuset så vi kan hitta en ny hyresgäst! yay!

1 kommentar:

Sandra sa...

va skötn att läsa!! en riktig kämpe!!
Extrem otur då antagligen med allt på samma gång.



Massa kramar!!!!