fredag, februari 01, 2013

13 månader redan

Idag är Mollie 13 månader, bara 11 månader kvar tills hon fyller två ;) Tiden går ju lite för fort och jag är inte riktigt redo att släppa min lilla bebis ännu... Men man kan ju inte stoppa tiden tyvärr.
13 månader gammal så går hon, springer i stort sett, klättrar som en apa på allt, säger en del ord, pekar mycket, visar tydligt när hon vill ha något genom att gå och hämta det eller peka. Hon är otroligt busig och hittar gärna på upptåg och skrattar bara när man säger nej. Hon har slutat amma och äter numera soyaersättning som om hon aldrig hade gjort något annat. Hon har dessutom blivit för stor för frukpure och vill ha riktig frukt, mat glider ner men hon är inte stor i maten. Framför allt är Mollie är en väldigt glad och go unge!

Idag är det dags för Jamies kalas och sedan är det färdig kalasat på ett tag tack och lov, iaf i våran familj :) Det är typ 4 barn av 20 som hört av sig och sagt att dem kommer men jag gissar att iaf 5 till kommer komma då man inte är särskilt bra på det här med att lämna svar på inbjudningar här nere. Man får helt enkelt vara beredd på att alla kan komma så jag har gjort party bags för hela klassen... Jag hoppas Jamie får "the time of his life" men jag blir glad när det hela är över :)

Just nu sover Mollie så jag ska passa på att dammsuga, hänga tvätt och klä på mig så jag kan leka lite med henne när hon vaknar och bota min huvudvärk, har tydligen fortfarande väldigt mycket snor i skallen... Men jag är glad att jag över huvudtaget har energi att städa upp här hemma!

Inga kommentarer: