torsdag, februari 14, 2013

Happy valentines day!

Igår skippade vi fotbollen eftersom Jamie hostar och är rejält snuvig men vi hängde i parken efter skolan med Daniela och Luciana. Vi hade så trevligt att vi blev där i 2 timmar, Alex lekte med sin vän och Jamie med sin vilket det visade sig var bror och syster :) Själv fick jag pratat ut lite om det som svärtade ner min tisdag och det var jätteskönt! Var dessutom kul och träffa Daniela igen efter att dem varit iväg till Portugal och vi varit iväg till Spanien.
När jag och barnen gick hem så insåg jag att grytan som stod på matlistan inte skulle hinnas med så jag frågade vad barnen ville ha och pizza röstades fram så vi gick vägen om pizza hut och köpte en stor pepperoni pizza! Sen hade vi pizza mys och läxläsning innan läggdax. Jag drog även igång städning och dammsög medan dem gjorde sig klara för natten och när Pelle kom hem och vi lagt barnen skurade jag hela lägenheten så känner att jag hade en rätt produktiv dag igår även fast vi hängde mycket i lekparken och latade oss med maten :)

Idag har jag hört talas om att det är Valentines day eller all hjärtans dag som det så fint heter på svenska, detta är inget vi firar med dyra presenter, ballonger osv men vi hade tänkt oss att äta lite extra gott till middag med efterrätt. Varför det behövs en speciell dag för att berätta hur mycket man älskar sina nära och kära förstår jag inte, det är något vi säger och visar varandra dagligen i vårat hem!
Dock var buketterna med blommor dem hade på morrisons sjukt vackra så jag kan ändå inte låta bli o hoppas på lite blommor under dagen :)

Annars idag ska vi äta lunch med Pelle, alal utom Jamie som fortfarande är i skolan, vi passar på nu när Pelle varit i Marbella några dagar och knappt träffat barnen och idag jobbar han i Gib!

I övrigt så är Pelle inne i en medelålderskris och vill köpa en jaguar (bil) som han sett till salu. Jag vill också ha bil så vi kan åka iväg mer på helgerna och passa på att verkligen se området nu när vi bor här nere men jag är inte direkt övertygad om en jaguar. Priset på den är dock överkomligt och jag håller med Pelle om att det är mycket bil för pengarna men det är en riktigt jäkla gubbil som drar rätt bra med bensin och som ser sjukt snobbig ut. Jag är inte snobbig nog och skulle tycka det var lite pinsam att åka runt i den. Trots detta har jag lovat Pelle o ge bilen en chans så vi ska faktiskt kolla på den. Men jag är sjukt skeptisk....









1 kommentar:

Madde sa...

Haha, första och andra bilden alltså, så typiskt jamie och Alex! Man blir alldeles full i skratt! Jamie ler lite sött och kollar in i kameran och Alex kör en grimas (fortfarande söt dock) :) Goa!