torsdag, februari 28, 2013

Inget märkvärdigt

Igår var en såndär dag då jag glömde en massa saker. Glömde betala för varor i affären som jag fick betala i efterhand och sen så glömde jag hela skötväskan hemma när vi hämtade Jamie vilket resulterade i att mina nycklar, Mollies medicin, Mollies blöjor och mat blev inlåsta... Det i sin tur innebar ju att vi inte kunde komma in i lägenheten igen... Sprang på Debbie som berättade att det inte var någon fotboll heller men snäll som hon var/är när jag berättade vad som hänt så bjöd hon med oss hem. Slutade med att vi följde med dem och spenderade resten av dagen där tills Pelle kom. Hennes son Max och hans kompis Joshua som går i både fotbollen och scouterna med Jamie kunde ju Jamie leka med och sen lekte hennes andra son Oliver och Alex och Mollie runt omkring varandra så det gick fint. Dem bjöd oss till och med på mat, så Debbie var gårdagens hjälte helt klart!

Idag har jag röjt i grabbarnas rum, vi hade tänkt skänka leksaker dem inte använder till sjukhuset men jag hittade typ två leksaker som jag inte sett dem använda det sista... Nå det är alltid något, har lite Mollie saker o skänka också...
Annars idag har vi inte hunnit göra så mycket. Ska strax hoppa in i duschen och sedan ska Alex hämtas, i eftermiddag efter att Jamie är hämtad ska jag träffa Daniela. Annars inget märkvärdigt!

Imorgon är det helg, känns som vi inte haft det på ett tag så det ska bli trevligt!

Mama and Mollie is going crazy


Flinis när vi väntar på Alex


Alex och jag kokade kräm


Jordgubbskräm!


Hemma hos Debbie, Max och Oliver - dagens barn är inte ute och klättrar i träd som vi gjorde, dem spelar tvspel... På bild Jamie, Max, Joshua och Mollie

1 kommentar:

Sandra sa...

tja, can't blame them, finns ju inga träd att klättra i här :( Finsn ngo få land som rä så tråkgia att växa upp i som belgien ;)