söndag, februari 03, 2013

familjetid

God morgon. Har inte varit så aktiv här det sista eftersom jag haft fullt upp med tex barnkalas och familjeliv.

Jamies kalas var väldigt lyckat och som förutspått kom det fler barn än som hade anmält sig, sammanlagt med våra 2 pojkar blev det 14 barn och alla hade väldigt kul. Föräldrarna som annars inte är direkt pratsamma med utbölingar som oss var förvånansvärt trevliga och när kalaset var slut ville ingen av barnen gå hem :) Jamie var jättenöjd och fick både kläder, leksaker och pengar i present. Och en glad och nöjd Jamie gjorde att det var värt allt besvär och alla pengar vi la på det :) Man verkligen såg lyckan lysa ur ögonen på honom när alla hans kompisar ropade hans namn och ville leka med honom, han hade så roligt!

Igår hade vi en härligt familjedag. Vi åt frukost på stan och sedan gick vi på mainstreet. Barnen fick veckopeng som dem spenderade, Jamie på en keps, Alex på 2 spiderman leksaker och Mollie köpte vi lekbollar till då hon skiner upp varje gång hon ser sådana hos andra :) Jamie använde även födelsedagspengar till att köpa ett wii-spel.
Sen gick vi till parken och mötte Daniela, Marco och Luciana där det blev lek ett tag innan alla blev hungriga så vi gick hem till oss och lagade mat och umgicks lite till, jättetrevligt :)

Idag ska Pelle ge Alex lite egentid och i em ska bara jag o Jamie gå på bio! Myssöndag!







Inga kommentarer: