fredag, februari 15, 2013

Sunshine!

Vi har ljuvligt väder förtillfället och jag spenderar stora delar av dagarna ute i solen i bara t-shirt, sämre februari kan man ha helt klart! Och förutom förkylda och trötta barn så är vi ganska friska, eller tillräckligt iaf så jag  inte behöver sitta inlåst i vår kalla lägenhet och frysa hela dagarna.
Vi hade en ljuvlig dag igår med god mat, kladdkaksmuffins till efterrätt som jag och Jamie bakade och massa mys överlag :) Jag fick en jättevacker bukett med massor av röda rosor av min fina karl!

Idag har jag hängt med Annika under dagen, vi har fikat och hängt i lekparken. När vi gick skilda vägar gick jag och barnen till Morrisons för att köpa mjölk och present till Jamies klasskompis som hade kalas ikväll på McDonalds, där vi nu också har varit. En härlig dag, det är så kul att se barnen med sina vänner, Alex har äntligen börjat leka med sina klasskompisar när han springer på dem i lekparken och är inte alls lika tillbakadragen som innan. Dock är han fortfarande tillbakadragen bland främlingar. Mollie å andra sidan är aldrig blyg och stirrar ner alla tills dem tittar på henne och då ger hon dem världens leende. Hon springer fritt på lekplatsen och bryr sig inte det minsta om vart jag är, stor skillnad mot hur grabbarna varit, hon är så självständig! Roligt och se men jag känner på mig att hon kommer ge oss många gråa hår under åren som kommer :)

Denna helgen ska vi ta det lugnt och vila upp oss så vi blir av med alla hemska bakterier så min Jamie kan bli sig själv igen! Vi ska planera frön, spela spel, se på filmer, baka nåt gott och bara mysa!






Fina bakkillen



Fick äntligen en fin bild på aporna som hänger på vår väg till och från skolan

Inga kommentarer: