lördag, februari 16, 2013

Sköna tider

Härligt slapp lördag i vårt hem, vi har knappt varit utanför dörren. Mycket mys med godis och tv på datorn. Jag påbörjade en bok igår som nu är slut. En härlig dag helt enkelt som just nu avslutas med tv-spel innan barnen ska i säng.

Tv-spels häng

Vi har kommit fram till att vi borde vara vuxna och ansvarstagande och inte alls köpa bil så vi har lagt det på hyllan. Istället ska pengarna som kommit in sparas som buffert och betala av gammal skit. Inte alls lika roligt som att lägga det på en bil men troligtvis det förnuftigaste - jag hatar att behöva vara så vuxen... Det är hög tid att vi blir vuxna i fråga om pengar och inte bara gör av med dem när vi får in dem!

Vi vet fortfarande inte hur det ser ut med vår lägenhet/radhus i Sverige men vi hoppas på att få tillstånd snart, eller avslag, vad dem nu beslutar men vi hoppas ju på ett tillstånd att hyra ut ytterligare en period så vi kan känna att vi får avslutat vår tid här nere på våra villkor. I början på veckan var jag redo att flytta hem men nu känner jag inte alls för det längre, men jag saknar familj och vänner mycket!

Inga kommentarer: