söndag, februari 03, 2013

Bio!

En härlig dag har vi haft idag med kvalitetstid med varsin grabb, Pelle och Alex var till lekplatsen, tittade på båtarna och fikade. Och när dem var klara och vi lämnat av Mollie på fiket hos dem så gick jag och Jamie på bio! Vi såg Hotel Transylvania, jag hade ingen aning om vad den skulle handla om eller vad det var, hade enbart sett affischen utan för bion så jag blev positivt överraskad. En väldigt trevlig och rolig film :) Även Jamie uppskattade den och det är inte alltid samma filmer går hem hos oss båda.
Det är sjukt hur mycket billigare det är med bio här än hemma i Sverige, betalade 9 pund dvs ca 100 kr för både mig och Jamie! Sen tillkom det ytterligare 7 pund för snacksen men ändå typ billigare än vad båda biljetterna hade kostat i Sverige! och då hade vi stora drickor, popcorn och godis, varför göra något halvdant när vi gör det så sällan?!
Efter filmen blev det såklart lite spelande, man kan ju inte vara på Kings Bastion utan att köra lite bil :) Underbart att bara vara jag och min stora kille, han är så lättsam att ha o göra med!

Så mycket mer hann vi inte med idag förutom middag och sen läggdax, detta till största delen pga att min man är en tonåring som sover till kl 12 på sina sovmornar ;) Själv vaknar jag kl 9, somnar man kl 23 så behöver man ju inte direkt mer sömn än så... men jag och barnen hade det mysigt imorse, eller dem lekte på bra själva så jag kunde göra det jag behövde göra :)

Imorgon är det vardag igen och jag hoppas på en gladare Alex efter en helg full med familjetid och uppmärksamhet! Jag kommer iaf vara gladare för denna helgen har varit super!!



Mollie läser bok, hon älskar böcker


Helt inne i sin lek :)


"jobbar" i leken


Spela spel, bägge mästare på att fuska


Dags o sova middag


Sover sött


Hotel Transylvania


Alex hjälper mamma med middagen

Inga kommentarer: