onsdag, februari 13, 2013

Att få tummen ur

När man tänkt göra något ett tag men inte riktigt fått tummen ur för det verkar lite besvärligt och så får man äntligen det gjort, då känns det så himla bra! En sån dag har jag idag :) För idag packade jag äntligen ner Mollie i dubbelvagnen och promenerade över till Spanien och mataffären Mercadona och handlade mat, det var inte alls besvärligt utan riktigt mysigt! Det är så sjukt mycket billigare och trots att jag köpte kyckling, fläsk, nötkött x2 och köttfärs plus massa annat så gick det bara på dryga 600kr. I gib går man och köper ett paket blöjor, några barnmatsburkar, bröd, mjölk och så är man uppe i 400kr... Visst blöjor är dyrt och tyvärr kan vi inte köpa budgetmärken då Mollie är extremt känslig men det är ändå sådan stor skillnad att man kan veckohandla det som finns i Spanien för 600kr men sedan får man gör kompletteringar i Gib på tex färsk mjölk och bröd som barnen äter och lite annat så är man uppe i 300-500kr... Vill inte tänka på hur dyrt det var innan när vi köpte allt i Gib...
Hur som helst gick handlingen mycket snabbare och trots att vi fick vänta på att 2 flygplan skulle landa när vi gick hem så kom vi en timma för tidigt till skolan. Men inget problem, jag och Mollie lekte på lekparken och njöt av solen :)
Nu har vi kommit hem och Mollie sover efter att ha tryck i sig en hel barnmatsburk, något hon typ aldrig gjort innan! man blir hungrig av o handla :) Alex är utfodrad o ser på film och leker i sitt rum, jag har också ätit och tvättmaskinen är igång så trots att jag skulle behöva damma och dammsuga så skiter jag i det och sitter ned en stund. Jamie är för förkyld för att gå på fotbollen idag så jag har hela eftermiddagen och kvällen på mig att städa!



Welcome to La Linea... Skulle behöva rustas upp lite


Mot mercadona!


Hihi, vi har så mysigt


Gunga gunghäst är skoj


hello, här är jag!

Inga kommentarer: