onsdag, februari 06, 2013

Apor och Cordoba

Jao dagen idag har jag till största delen spenderat på madrassen i vardagsrummet med en sovande liten tjej. Enda gången vi riktigt tog en paus var när vi fick hämta Jamie då Pelle inte kunde smita ifrån mer än en gång idag från jobbet... På vägen dit och hem träffa vi på massa apor, det gör vi rätt ofta på just det stället men idag gick det o ta kort eftersom någon idiot hade matat dem så dem var inte i attack mode. Det är olagligt att mata aporna och man kan få böter på ca 5000kr om man gör det eftersom man gärna vill att dem ska stanna uppe på the rock och inte komma ner hit... Det funkar tyvärr inte så bra, det finns för mycket apor vilket innebär att många av dem kommer ner till stan, dagligen... I början var aporna roliga och exotiska, nu är dem mest irriterande. Stackars Alex är livrädd för dem och jag själv har en jävla respekt för dem, det är inte en gång jag fått skrika o stampa för att inte få in dem i barnvagnen... Obehagliga jäklar som snor allt ätbart om dem får syn på det...
Nå nog om apor, annars idag har jag tvättat lite mer och så har jag skickat iväg Jamie på fotboll, Anne var snäll nog o låta honom åka med dem dit och hem så Mollie fick vara hemma och vila. Hennes son spelar i samma lag.

På fredag drar vi iväg på en weekend, spontant som alltid. Pelle och Alex ska ändå på F1 testning i Jerez på fredag så vi andra åker med och passar på att gå på ikea den dagen och sedan fortsätter vi till Cordoba, en spansk stad som legat på vår "to do" innan vi lämnar detta området så det är dags! Ska bli supermysigt!!! Så nu får Mollie se till att bli frisk så vi kan njuta av det!


Febrig tjej


Inga kommentarer: