söndag, juli 31, 2011

Sverige imorgon!

Japp nu är väskan packad och Pelle är o hämtar bilen som vi ska låna för o ta oss till flygplatsen. Ser på en film och sedan blir det sängen. Pelle tror vi måste åka 7.30 imorgon vilket känns som lite tidigt men hellre för tidigt än o komma försent! VI ska ju bara ta oss upp o in i bilen så behöver ju inte gå upp allt för tidigt även om det är 2-3 timmar tidigare än jag normalt stiger upp. Men jag reser ju ensam så kan ju unna mig lyxen o sova på flyget :)
Ska bli så kul o få komma hem även om det är en kort sväng. Har saknat min familj, speciellt min mamma och mormor! Sen så ser jag fram emot o se bebisen igen på UL och förhoppningsvis får den högsta betyg på båda UL!

Idag ville jag verkligen vara med familjen men när vi satt o åt frukost kom yrselattacken o sen vart jag i liggläge tills det släppte framåt 18-tiden... Har dessutom huvudvärk som suttit i sen igår trots att jag dricker ordentligt, tar tom vätskeersättning o att Pelle masserat mig...
Så Pelle o barnen fick gå på dagens aktivitet utan mig, skridskoåkning i ishallen!! Japp dem har is fastän här är 30+... coolt! Well jag är ingen skridskoprinsessa så jag sörjer inte det så mycket men jag ville ju umgås med min familj!

Inga kommentarer: