lördag, juli 09, 2011

Slö Lördag

Idag har jag inte gjort så mycket. Var på morgonpromenad med killarna för o låta dem tjuriga gubbarna hemma sova lite extra, köpte lite färskt bröd till frukost som vi sedan åt på balkongen. Det var utekväll igår, grabbarna var här o spelade poker o drack o vi tjejer var ute på stan o åt middag o drack drinkar, alkoholfria för mig givetvis. Jag gav upp vid halv två men då satt Pelle fortfarande o spelade med dem pojkar som inte gått vidare ut. SÅ blev lite senare än vi är vana vid så därför var vi slitna idag. Men när jag o barnen kom hem igen vid halv tolv så fick vi liv i grabbarna. Intog lite frukost men vid ett var det lunch på Lord Nelsons med alla andra i gänget så åt inte så mkt :)
Lord Nelson har skaplig mat men servicen är urusel, förstår inte varför gänget envisas med o komma tillbaka varenda jävla helg... Idag fick alla sin mat utan 3 av oss som beställt kyckling, när dem andra ätit upp så fick vi nog o sa till, ops det var visst fullt upp så det skulle komma snart... 10min senare fick vi maten. Gott som sagt men så ovärt o gå dit med tanke på servicen.
Efter maten så gick Pelle o barnen o 2 till upp på berget för o hälsa på aporna, jag gick hem o somnade :)
Nu är det snart dax för middag med gänget, en lite halvdyr helg men det är så trevligt :)

Igår var förresten en lite symbolisk dag för mig, det var Pelles mormors födelsedag och just denna dag valde Sandra o få sin 2:a dotter på. När ett liv lämnar oss så kommer det ett nytt :) Stort Grattis till Sandra o Joachim till deras lilla dotter och grattis Emma som blivit storasyster!
Så skönt att allt gick bra och att familjen mår bra!

Inga kommentarer: