torsdag, juli 14, 2011

Går in i vecka 17 idag och vid det här laget borde illamåendet ha gått över men ändå så spydde jag igår morse, nästan igår kväll och så blev de en nu efter frukost. Kan meddela att vitt bröd smakar okej även när det kommer upp... Är himla trött på det, det har blivit bättre men det är bara periodvis o sen kommer det tillbaka som just nu... Skulle haft Kim o 2 av hennes vänner här på lunch men jag orkar helt enkelt inte. Blir helt död av o spy o här skulle verkligen behöva städas o skulle jag vänta gäster så skulle jag bara känna mig tvungen o städa. Nä vi tar det lugnt idag, barnen får leka o härja här inne tills jag orkar med. VI får se om jag tar tag i städningen eller om vi bara tar o går direkt till poolen sen. Illamåendet har iaf redan börjat lägga sig vilket betyder att så fort jag får tillbaka krafterna så kan jag bli en bra mamma igen... Men barnen verkar nöjda just nu, Jamie lägger pärlplattor o Alex leker med ett av sina flygplan. Skönt nu när barnen börjar bli lite större o självständiga :)

Samtliga grabbar i familjen är långhåriga men Jamie har bestämt sig för att han ska ha långt hår så nu funderar jag på hur man på bästa sätt ska spara ut det?! Luggen är snart i ögonen, vad gör jag då? Med toffs i pannan ser han ut som en liten flicka ju... Nån som har nåt tips?
Alex ska jag putsa lite på i nacken o vid öronen för han svettas så. Pelle får snällt leta upp en frisör för hans frisyr har jag förstört tillräckligt många gånger :)

Till helgen blir det grillfest hos Annika o Kim i Sotogrande och då har vi blivit lovade att få låna Kims bil så vi kan åka hem när vi vill, mkt lättare med barnen! Ska bli roligt :)

Inga kommentarer: