onsdag, juli 06, 2011

Idag har jag haft en barnfri-dag o den har jag spenderat med Kim på Ikea i Malaga :) Vi har haft väldigt roligt blandat med allvarliga samtal. Är så glad att jag hittat så fina vänner även i den här delen av världen :)
Jag har fått köpt några blommor, dukar och ljus som förvandlat lägenheten till ett hem. Några blommor och dukar till hade inte skadat men är svårt o avgöra när man står där på Ikea o veta var alla saker ska stå. Finns ju blommor o köpa i Gib också så det är ju inte direkt allvarligt :) Kom på i efterhand att några korgar o ha i hyllan inte hade skadat men men. Jag har ju även köpt lite grejer till barnrummet och barnen plus massa köksutrustning såsom tallrikar, stekspadar, skärbrädor osv... Och så lite andra praktiska saker :) I love Ikea! Tänker alltid på Tina när jag är på Ikea, var sååå länge sen jag pratade med henne :( Undra hur det är med henne? Saknar henne!

Imorgon tror jag det blir heldag i Cadiz, om Pelle kunde flexa ut den dagen. Annars får vi se om det går på fredag, annars åker nog jag o Maggi själva med barnen :)

Igår hängde vi vid poolen, slappade lite inne o så handlade o lagade både god lunch och middag. Härlig dag!

Inga kommentarer: