söndag, juli 24, 2011

Bra Lördag!

Hade en jättefin dag igår, vi hade vårt inflyttningskalas vilket mest innebar att kompisarna kom över o så åt vi massa onyttigheter såsom kakor, muffins, marängsviss, läsk o så umgicks vi. Det var jättehärligt :) Och innan dess så fick ajg sovmorgon sen lagade vi lunch då jag gick upp vid tolv o så blev det affären för o köpa allt onyttigt.
Efter några timmars kalasande gick några hem, endel av killarna gick o hämtade datorer och magic kort och kom tillbaka. VI tjejer som var kvar gick till kfc så att jag o Trine fick smälla i oss lite riktig mat innan middagen kl åtta ;) Gravid som man är så behöver man mat för o undvika illamående :P
Sen blev det Charlies med nästan hela gänget, trevligt som vanlig. Jag åt en väldigt god kycklingrätt :) Efter middagen gick jag, Trine och Annika för o spana in "la fera" dvs tivolit med tillbehör då ingen av dem varit där. Även Kim som bor i La Linea mötte upp oss där :) När jag var där utan barn insåg jag hur många stånd med kläder och grejer som fanns där. En helt annan värld än den jag upplevt när vi sprungit mellan karusellerna ;) Faktum är att jag fyndade lite, spendera ca 300kr och fick med mig endel grejer hem! Jag o Trine köpte varsin afrikansk trästaty och prutade till oss bra priser :) Sen köpte jag mig en ny plånbok då min gamla gått sönder, sen blev det varsitt par solglasögon åt grabbarna och varsin "hoppetossa" (stor boll med handtag på som man sitter o studsar på). Hoppetossorna uppskattades men dem har ingen bra hoppteknik ännu o Alex är lite liten, men jag vet att när dem väl får in det så kommer dem älska dem :)

Idag var det min tur o gå upp med barnen och eftersom vi kom hem först vid halv tre inatt o jag var i säng efter tre så är jag rätt trött nu. Även fast barnen sov till nio så har jag inte direkt fått dem timmarna jag brukar få :P Får kanske bli till o sova middag senare!

Inga kommentarer: