fredag, juli 29, 2011

Update

Dax för lite uppdatering här kanske. Har inte hänt så mycket här under dagtid men kvällarna har det vart fullt upp med middagar med vänner. Igår var vi över i Spanien o åt tillsammans med några, det var trevligt men jag var så trött så hade nog varit bra med en hemmakväll.
Idag är det bowlingkväll men jag funderar på o stanna hemma och bara vara. Grabbarna får följa med Pelle o spela då dem älskar det :) Men jag är trött o sliten o skulle tycka det var skönt o sitta o slöa helt själv!

På måndag är det dax för en tripp till Sverige för mig, barnen blir hemma med Kim som barnvakt under dagarna och sen så Pelle då. Blir bara borta mån-ons så blir snabbtur. Ska på rutin ultraljud på tisdag med bebisen och d ska jag se om jag kan få reda på vilken sort det är vi ska få. Och om dem inte vill berätta det då så vet jag att dem kollar sånt här nere o kommer föda här nere så mitt sista besök i svenska mvc blir i slutet på augusti sen räknar jag med o bara gå på mvc här nere.
Vi har alltså tagit beslutet o flytta hit ner permanent och sälja radhuset i Stenungsund. Så nu har vi lite o ta tag i men ska bli så skönt o sen slippa alla utgifter i Sverige o kunna leva i bara ett land!
Så vi kommer till Sverige i augusti runt min födelsedag o sen tänkte vi ta en långhelg-vecka i slutet på september för sen får inte jag flyga mer förrän bebisen är född. SÅ får bli o fixa mäklare o fotografering i augusti o sen fixa lager så vi kan packa och flytta möbler där i september... Lite pussel men men... sen får Pelle få fullmakt om/när det väl blir sålt o åka till svea själv.
För övrigt nu när jag är i sverige så ska jag försöka träffa familjen, försöker få med brorsan till mormor på tisdag. Sen skulle jag träffa Marri tror det blir måndagkväll. Sen blir det special ultraljud på bebisens hjärta på onsdag, lunch med mamma och sedan landvetter för o flyga hem. Snabbvisit... Men eftersom vi betalar Kim för o passa barnen så får vi hålla nere tiden så gott det går, men hinner med läkarbesök, familjen och hämta lite saker vi saknar ;)
Får beta av fler vänner vid nästa besök, då blir det 2 dar i sthlm för mig o barnen och 4 dar på västkusten.

Helgen tror jag itne så mycket är planerat men dem bukar bli fullsmockade iaf :) Pelle ska spela nån turnering på casinot men det är allt jag vet...
Nu orkar jag inte mer för just nu. Ses

Inga kommentarer: