lördag, juli 30, 2011



Idag har vi varit på shoppingrunda eftersom Pelle bara har 2 par shorts som han kan ha och jag lovat familjen o köpa med ett par saker hem. Och Pelle var på shoppinghumör så vi kom nu hem fullastade efter 5 timmar på stan!
Det är sommarrea här nere vilket verkligen betyder rea, 50-75% på det mesta! Så Pelle hittade 2 par shorts och 3 t-shirts till sig :) Sen så hittade vi ett set med tåget Thomas till Alex, han är besatt i honom och för 6pund (ca 60kr) så gick det inte o låta bli. Var alltså t-shirt o shorts :)

Sen så hittade vi varsin t-shirt för 2 pund st till killarna o dem växer ju så det knakar så varför inte :) O så blev det en vända till Morrisons där vi hittade 3 tavlor o en klocka. Vi har vita väggar i hela lägenheten och innan 3 stackars tavlor. Men nu börjar vi fylla ut väggarna :) Och så handlade vi det som stod på önskelistan från Sverige.
Personligen fick jag inget alls men jag har gått o dreglat över en klänning länge nu så om den finns kvar när jag kommer tillbaka från Sverige så ska jag åtminstone prova den :)
Det har varit en mysig dag med familjen men snart ska Pelle till Casinot så då blir jag o killarna ensamma. Men blir nog mest o slappa. Kim skulle eventuellt komma förbi senare, så vi får se :)
Man blir ju ändå rätt trött av o gå på stan i denna värmen så gör inget med lite lugn o ro.

Inga kommentarer: