fredag, juli 15, 2011

Idag känner jag mig ändå rätt duktig.
Jamie som skulle ha långt hår ändrade sig idag och ville att jag skulle klippa honom så trimmade honom i nacken med maskin och klippte lite över resten med sax. Det blev såklart inte perfekt men han ser mer välvårdad ut än han gjorde innan. Alex vägrade trimma håret eftersom maskinen lät, han är livrädd för allt som låter.... Men en av 3 pojkar iaf :)
Sen så blev det till o dammtorka av allt hår, vi har ju ingen dammsugare... Gissa vad jag önskar mig när jag fyller år!! O när jag ändå var igång så torkade jag hela lägenheten o sedan var det ju lika bra o skura också... Och när det var rent inne så var jag ju tvungen o skura av balkongen för annars hade vi ju bara dragit in smuts därifrån iaf. Och på balkongen hängde tvätt som Pelle hängt upp igår. Massa lakan o hälften hade såklart släpat mot golvet o blivit smutsiga igen så kastade in dem i tvättmaskinen. Så från att Jamie ville klippa sig till att hela lägenheten blev skinande ren :P Nu är det bara duschar, handfat o toaletter som behöver skuras o det har min make lovat att fixa eftersom toaletter och handfat gör mig så jäkla illamående.
Var ju tur mitt uppe i allt detta att förmiddagen var mulen o blåsig så vi inte kunde gå till poolen iaf :) NU har det dock klarnat upp så vet inte om ja ska ta barnen till poolen eller gå till affären som jag hade tänkt... Har fått ihop en lista på städprylar som jag saknar plus att frukosten börjar ta slut i kylskåpet så en vända till affären vore bra. Men vi kanske hinner med båda delarna om vi är snabba ;) Dock måste mitt illamående efter lunchen få lägga och tvätten hängas... Vilka världsproblem ;)

Inga kommentarer: