tisdag, april 21, 2009

mer hus-snack

Jahopp nu har tobbe jobbat ett par dar, han har lyckats riva innertaket och golvet, sen lägga golvet och halva taket. SÅ igår när vi fick reda på att vi var tvungna att köpa nytt golv så skyndade vi oss innan vi skulle hämta Jamie till bauhaus och valde nytt golv. Sen hann vi inte göra så mycket mer i huset för barnen var inte så samarbetsvilliga. Sen jobbade Pelle o jag gjorde lasange, efter maten blev det vattengympa med Emma :)
Idag så hade Pelle arbetsmöte så vi for ut lite snabbt på morgonen till huset för o ge Tobbe en bild så som vi vill ha köket. Sen så lyckades båda barnen somna i bilen hem så jag blev sittande i bilen på parkeringen med min dator för om man väcker jamie när han sover på dagen så somnar han inte om... Men han sov bara typ en kvar på parkeringen sen fick jag ta in dem. Sen så spenderade jag typ hela dagen med o röja upp i lägenheten, det var väl behövligt! Tiden har lixom inte räckt till till det nu den senaste tiden. Så nu är här renare än det varit på länge! Väldigt skönt o lugnande för min själ :)
Imorgon går Jamie på dagis igen, har jag skrivit att vi ändrat dagistiderna för o få mer gjort i huset? om inte så har vi det iaf, han går numer 3 dar i veckan, 5h om dagen. Så tisdagar o Torsdagar är han hemma hela dagen vilket jag tycker kan bli ganska mysigt. Förut såg jag det mer som jobbigt men numer när vi kan vara i huset o leka i trädgården o så så blir det mkt lättare.
Så alltså imorgon kommer vi få endel gjort, sen kommer även Lasse och ska börja tapetsera vårt sovrum! Ska bli så roligt att se det klart :) Fast vet inte om han hinner färdigt imorn. Lasse skulle även komma på torsdag och på söndag. Så vi hoppas allt hinns med på dem dagarna. Då har vi bara golv och lite målning kvar sen. Plus att Tobbe ska fixa badrummet o göra klart köket dårå. Men vi personligen kommer inte ha så mkt o göra.

Sen åker Pelle till Riga den 7e maj så då åker jag hem till mamma o Lasse och bor den helgen som Pelle är borta.
Och helgen efter det så ska Pelle troligen till portugal så då får vi se vart jag tar vägen. Funderade på om jag ska fråga om jag får bo hos Anna o johan i sthlm undertiden, då hinner jag träffa lite vänner och kan få lite hjälp med barnen. vi får se :)
Efter den helgen hoppas vi på att kunna flytta in till huset, det måste vi nästan göra då. För sen är det typ bara nån vecka kvar till vi måste flytta.

Blir mkt husprat här nu, men det är vad mitt liv cirkulerar runt så håll till godo eller vänta nån månad innan ni läser igen. Och om ni stannar, glöm inte att skriva nån kvick kommentar så jagv et att nån läser nu när jag lägger tid opå o skriva :)

2 kommentarer:

Sandra sa...

jag håller med, fler kommentarer nathalie ;D
jag läser iaf flitigt, kolalr minst en gågn per dag oftast, ibland flera (lite despo?) :D Hoppas ni får mkt gjort på huset idag!!! kram

dess sa...

gu vad kul det låter med huset! vi flyttar på fredag själv o det känns som tiden har gått so fort så fort! Hoppas ni får till det sista i huset så ni kan flytta in=) låter som ni totalrenoverar=) gör ni det?